Libri Psikologjia Sociale pdfs

Searching:
Download
Libri Psikologjia Sociale - Fast Download

Download Libri Psikologjia Sociale from our fatest mirror

PSIKOLOGJI Për klasën 11 të gjimnazeve shoqërore dhe ...

3034 dl's @ 3198 KB/s

pdf
PSIKOLOGJI Për klasën 11 të gjimnazeve shoqërore dhe ...

Pango, Ylli, “Psikologjia Sociale”, Tiranë, 1997 Musai, Bardhyl, ... Një burim i rëndësishëm literature për këtë lëndë do të jetë edhe libri që do të dalë në muajin Shtator 2004 i bazuar në këtë planprogram. Title: Microsoft Word - Psikologjia 11.doc Author: enver

http://www.masht-gov.net/advCms/documents/klasa_11_Psikologjia__11.pdf

Date added: November 7, 2011 - Views: 71

pdf
PSIKOLOGJI - Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e ...

1.Ç’është psikologjia dhe ç’ndryshime ka pësuar ajo gjatë zhvillimit të saj • Disiplina dhe nëndisiplina alternative në psikologji ... Dragoti, Edmond (1999) “Psikologji Sociale”, ShB Libri Univer-sitar, Tiranë, Shqipëri

http://www.masht-gov.net/advCms/documents/klasa_13_PSIKOLOGJI.pdf

Date added: November 7, 2011 - Views: 347

pdf
[KURRIKULA E DEPARTAMENTIT TË HISTORISË - BA]

4 Psikologjia e edukimit Zgjedhore 2 + 2 5 5 Identiteti dhe vlerat sociale Zgjedhore 2 + 2 5 6 Gjinia, arsimimi dhe shoqëria Zgjedhore 2 + 2 5 7 Arsimimi permanent Zgjedhore 2 + 2 5 SEMESTRI IV NR LËNDA ECTS 1 Punë ...

http://filozofiku.uni-pr.edu/getattachment/Departamentet/Departamenti04/Programi-i-studimit-MA---Sociologji-2012---2013.pdf.aspx

Date added: June 8, 2013 - Views: 1

pdf
MANUAL - UNICEF | Children’s Rights & Emergency Relief ...

adoleshentëve. (Psikologjia dhe shkencat sociale ofrojnë një gam ...

http://www.unicef.org/albania/manual_for_lawyers.pdf

Date added: March 22, 2014 - Views: 1

pdf
Të dhëna bazike të lëndës - Fakulteti Filozofik - Ballina

Të dhëna bazike të lëndës Njësia akademike: Fakulteti Filozofik/Departament i i Punws Sociale Titulli i lëndës: Puna me persona me nevoja tw vecanta

http://filozofiku.uni-pr.edu/getattachment/Departamentet/Departamenti10/Puna-me-persona-me-n-v.pdf.aspx

Date added: May 28, 2014 - Views: 2

pdf
PSIKOPATOLOGJI - Klinika Venis

Libri shtjellon çrregullimet kryesore psikologjike psikiatrike si dhe te rejat shkencore mbi etiologjinë ... Fobia sociale dhe çrregullimet e fobive specifike ... Psikologjia anormale si një degë e

http://klinika-venis.com/ver2/wp-content/uploads/2013/09/PSIKOPATOLOGJI-web.pdf

Date added: January 31, 2014 - Views: 1

pdf
Katalog 10 ok - idk

psikologjia, ekonomia, antropologjia, fi lozofi a dhe shkencat politike, ... libri në tre vëllime ... të përmbledhur të Antropologjisë sociale. Kolana është konceptuar pikërisht për të krijuar ato njohuri të ...

http://www.idk-al.org/pdf/Katalog_2010.pdf

Date added: May 5, 2013 - Views: 1

pdf
LISTA E LIBRAVE QË KANË HYRË NË BIBLIOTEKËN E FAKULTETIT ...

159.9 Psikologjia 159.923.3 M 999 Myers, David G. Socialpsikologjia/ David G.Myers; ... Libri 1.- 86 f. ISBN 99943-620-0-3. 325. 254 Refugjatët 325.254 M 410 Mbrojtja e refugjatëve : Udhëzues për ... Ruso, Zhan-Zhak. Kontrata sociale : Test filozofik I komentuar, test integral ...

http://fdut.edu.al/wp/wp-content/uploads/LISTA-E-LIBRAVE-Janar-2003-Janar-2005.pdf

Date added: March 24, 2014 - Views: 1

pdf
Aristotel Mici - Tribuna Shqiptare | Tribuna e shqiptarëve ...

materiale të hereshme historike dhe etnografike si edhe psikologjia mbarëkombëtare. ... 3 Gjergj Merulas: “Lufta e Shkodrës”, shtojcë tek libri i Marin Barletit “Rrethimi i Shkodrës, Tiranë 1982,, f. 125. Tribuna ... shumë të dëgjuar dhe me peshë sociale në histori, që kanë ...

http://tribunashqiptare.net/pdf/shqiptar.pdf

Date added: May 9, 2013 - Views: 3